Rejseledelse

Velkommen til rejsegæster og andre interesserede

Jeg byder dig velkommen til min info-bank og en forhåbentlig behagelig rejse med mange gode oplevelser, ny viden og måske også nye bekendtskaber.
Du og jeg er en del af en større gruppe, som skal tage hensyn til hinanden for at opnå den bedste oplevelse.
Dette hensyn praktiseres bedst med få men gode regler, og de er:

Jeg sørger for, at

- du i god tid er informeret om dagens aktiviteter ved et opslag i receptionen med dagens sidste og morgendagens aktiviteter og tidspunkter
- være til rådighed 24x7 => du må ikke holde dig tilbage med at kontakte mig, især ved sygdom.

Du sørger for

- at læse opslaget i receptionen og evt tage et billede heraf med din tlf.
- at være præcis på aftalte steder og tidspunkter
- at oplyse mig hurtigst muligt om ting du gerne ser en anden løsning på

Websiden sørger for

- at give dig mulighed for at overskue de enkelte dages indhold med vejledende tidsrammer for de enkelte aktiviteter (kun og kun receptionsopslaget er gældende)

Strukturen for videre læsning om grupperejsen

På forsiden af de enkelte rundrejser finder du generelle oplysninger og vejvisere til de enkelte dage, som hver især indeholder sider om henholdsvis dagens rute med kilometerangivelse og anslåede tidsrum for de enkelte af dagens etaper. Desuden er der specifikke sider om de enkelte destinationer og endelig sider med STORBRITANNIEN af generel og specifik art om landes historie, kultur, erhver etc.
Brug siden og fortæl mig venligst om eventuelle ønsker - mangler du måtte opleve.

JEG ØNSKER DIG EN GOD BEHAGELIG OG OPLEVELSESFULD REJSE
Jørgen Bagge

Rejseledelse

Hvordan blev Jørgen rejseleder?
Til min 70 års fødselsdag fik jeg en operarejse til Verona af Signe. Og tak for det, for foruden en dejlig operaoplevelse fik jeg også en ide om rejselederarbejde.
Jeg havde booket sæde 1 i højre side af bussen, og derfra kunne jeg observere rejselederens opgaver og adfærd. Jeg tænkte ved mig selv, at det kunne jeg "da også gøre". Rejselederen henviste til koordinatoren af rejseleder i Gislev. Efter samtalen der meldte jeg mig på undervisningsholdet 2012 og begyndte derefter som rejseleder efter en føltur på turen England>Wales>Skotland.

Hvorfor gøre det som 70 årig?
Først var det nyskerrighed, siden blev det fornuft. Jeg finder det vigtigt at bevare sine sociale kompetencer, at kunne tale med alle slags mennesker, og det får jeg mulighed for på mine ture. Jeg er glad for arbejdet.